Зв'язатися з автором

2 рецепти брускетт для літньої вечері



Традиційні італійські брускетты-ідеальна закуска практично для будь-якої їди (будь то сніданок, ланч, обід або вечеря). У нашій підбірці сьогодні-два літні рецепти з куркою і песто і персиками з козиним сиром.

450 calories

“Брускетта” з курки з песто і черри

Як щодо брускетты без хліба? Так, і таке буває! У цьому корисному рецепті чиабатту замінюють запечені курячі грудки.

изображение рецепта «брускетта» из курицы с песто и черри

“Брускетта” з курки з песто і черри

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

30 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

450 ккал

Складність

Час

30 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

450 ккал

Інгредієнти

Курка (грудка)

4 шт.

Соус (песто)

200 г

Помідори (черри)

300 г

Сир (моцарела)

4 скибочки

Часник

3 зубчики

Базилік (свіжий)

4 листочки

Олія (оливкове)

2 ст. л.

Оцет (бальзамічний)

1 ст. л.

Перець (чорний мелений)

Щіпка

Сіль

Щіпка

Процес приготування

  1. Розріжте черри на половинки.
  2. Змішайте в мисці половинки черри з дрібно нарізаним часником і базиліком, маслиновою олією, бальзамиком, сіллю і перцем.
  3. Добре вимийте курячі грудки, посипте їх сіллю і перцем і сбрызните маслиновою олією.
  4. Запікайте курку в духовці при температурі 180 градусів впродовж 15-20 хвилин.
  5. Подавайте, виклавши на запечену курячу грудку песто, скибочку моцарели і томатну суміш.
  Як не пропустити уранішнє тренування: 7 ділових рад


210 calories

Брускетта з персиком, медом і козиним сиром

Легка закуска для любителів солодкого, які стежать за своєю фігурою. Ніжний сир в цій брускетте відмінно поєднується з персиком, ароматними травами і медом.

изображение рецепта брускетта с персиком, мёдом и козьим сыром

Брускетта з персиком, медом і козиним сиром

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

25 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

6 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

210 ккал

Складність

Час

25 хвилин

К-ть порцій

6 порцій

Калорійність

210 ккал

Інгредієнти

Хліб (чиабатта)

6 скибочок

Сир (козиний)

250 г

Персики

2 шт.

Горіхи (волоські)

⅓ склянки

Базилік (свіжий)

¼ склянки

Мед

2 ст. л.

Чебрець (свіжий)

2 ст. л.

Лимон (сік)

2 ч. л.

Процес приготування

  1. Змішайте в мисці сир, лимонний сік і чебрець.
  2. Підігрійте в духовці скибочки чиабатты.
  3. Розподіліть на кожну скибочку чиабатты сирну суміш, додайте трохи подрібнених волоських горіхів і тонко нарізані персики.
  4. Сбрызните згори медом і посипте нарізаним свіжим базиліком. Брускетты готові!

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ