Зв'язатися з автором

3 кращих у світі рецепту супу з брокколі



Джейми Олівер, Гордон Рамзи і Марта Стюарт про те, як приготувати ідеальний суп з брокколі і мало не з’їхати з глузду від його смаку.

Суп з брокколі з м’ятою від Джейми Олівера

3 лучших в мире рецепта супа из брокколи. изображение номер 4

Фото: jamieoliver. com

3 кращих у світі рецепту супу з брокколі

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

25 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

3

КАЛОРІЙНІСТЬ:

155

155 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Свіжа брокколі

400 г

Часник

1 зубчик

Селера

2 палички

Курячий або овочевий бульйон

1 л

М’ята

Пучок

Маслинова олія

1 ст. л.

Рикотта або несолоний вершковий сир

2 ст. л.

  1. Дрібно наріжте часник і селеру. Розігрійте маслинову олію в каструлі з товстим дном, обсмажуйте часник і селеру впродовж трьох хвилин.
  2. Розберіть брокколі на суцвіття і додайте в каструлю. Злегка загасіть і влийте бульйон. Варіть 5-10 хвилин, поки капуста не стане м’якою.
  3. Зніміть суп з вогню. Додайте 2 ст. ложки листя м’яти і пюрируйте за допомогою блендера.
  4. Поперчіть, посоліть за смаком. Подавайте суп з брокколі, прикрасивши свіжіше за пом’яту, сиром і невеликою кількістю маслинової олії.
  Як вивчати нове і не кидати почате на півдорозі


Найлегший суп з брокколі від Гордона Рамзи

3 лучших в мире рецепта супа из брокколи. изображение номер 5

Фото: honestcooking. com

3 кращих у світі рецепту супу з брокколі

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

15 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4

КАЛОРІЙНІСТЬ:

80

80 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Свіжа брокколі

600 г

Маслинова олія

2 ст. л.

Вода

1 л

Сіль і перець

За смаком

  1. Розріжте брокколі на дрібні шматочки, у тому числі і стебла. Викладіть в каструлю з киплячою підсоленою водою і варіть 3-5 хвилин.
  2. Витягніть брокколі з каструлі і складіть у блендер. Додайте трохи води (1/3 чашки) і пюрируйте. Якщо вимагається, додайте ще трохи води. Спробуйте суп-якщо потрібно, посолите і поперчите.
  3. Подавайте суп з брокколі з маслиновою олією. За бажанням посипте невеликою кількістю натертого сиру (пармезан або чеддер).

Суп з брокколі з вершками від Марти Стюарт

3 лучших в мире рецепта супа из брокколи. изображение номер 6

Фото: foodnetwork. com

3 кращих у світі рецепту супу з брокколі

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

1 ГОДИНА

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4

КАЛОРІЙНІСТЬ:

170

170 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Вершкове масло

25 г

  Puma, Team Faster, Booster Workout, Дарина Савельєва


Білий лук

1 шт.

Цельнозерновая борошно

35 г

Курячий бульйон

900 мл

Свіжа брокколі

500 г

Нежирні вершки

60 мл

Сіль і перець

За смаком

  1. У каструлі з товстим дном розтопите олію. Додайте нарізану цибулю і обсмажуйте, помішуючи, близько 8 хвилин.
  2. Додайте борошно і обсмажуйте хвилину, постійно помішуйте.
  3. Тонкою цівкою вливайте бульйон, збивайте рідину вінчиком, щоб не було грудочок. Також додайте одну склянку звичайної води. Варіть, постійно помішуючи, 10 хвилин-суп повинен трохи загуснути.
  4. Додайте брокколі і тримайте суп на вогні 20 хвилин.
  5. Пюрируйте суп за допомогою блендера. Влийте вершки і добре перемішайте. Посоліть за смаком.
  6. Подавайте суп, приправивши його свіжомеленим перцем.

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ