Зв'язатися з автором

3 рецепти десертів з ревенем



210 calories

Холодний полуничний суп з ревенем

Як гаспачо, тільки солодше і яскравіше. изображение рецепта холодный клубничный суп с ревенём Холодний полуничний суп з ревенем

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

20 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

8 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

210 ккал

Складність

Час

20 хвилин

К-ть порцій

8 порцій

Калорійність

210 ккал

Інгредієнти

Ревінь

500 г

Полуниця

250 г

Йогурт

200 г

Фініки

10 шт.

Імбир

5 см

Лайм

(цедра)

1 шт.

Вода

(холодна)

350 мл

Процес приготування

  • Наріжте ревінь невеликими шматочками.
  • Покладіть ревінь в каструлю, залийте склянкою води, додайте тертий імбир і цедру лайму. Доведіть до кипіння і варіть 5-8 хвилин.
  • Суміш з каструлі остудіть і перелийте у блендер. Додайте полуницю, фініки і ще трохи води. Змішайте до кремової текстури.
  • Розлийте по тарілках і за бажанням прикрасьте ложкою йогурту. 410 calories

    Пиріг з ревенем і козиним сиром

    Делікатний, безглютеновый і дуже фотогенічний пиріг, який ідеально доповнить теплі літні вечори. изображение рецепта пирог с ревенём и козьим сыром Пиріг з ревенем і козиним сиром

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    90 хвилин

    PT1H30M

    PT1H30M

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    12 порцій

      Бургер, вегетаріанський бургер, бургер рецепт, портобелло


    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    410 ккал

    Складність

    Час

    90 хвилин

    К-ть порцій

    12 порцій

    Калорійність

    410 ккал

    Інгредієнти

    Ревінь

    700 г

    Сир

    450 г

    Мука

    (рисова)

    400 г

    Цукор

    (кокосовий)

    320 г

    Сир

    (козиний м’який)

    300 г

    Яйца

    5 шт.

    Олія

    (вершкове)

    150 г

    Йогурт

    (грецький)

    125 г

    Ваніль

    Щіпка

    Процес приготування

  • Форму діаметром 26 см застелите папером для випічки. Змастіть її олією і злегка присыпьте борошном.
  • Змішайте 150 г розтопленої олії з 150 г цукру. Вмішайте в масу 2 яйця, просіюйте борошно і добре вимісіть усе руками, щоб вийшло тісто.
  • Викладіть тісто у форму і утрамбуйте до рівномірного шару, формуючи борти пирога.
  • Наріжте близько 200 г ревеню довгими шматочками і залиште для прикраси пирога. Ревінь, що залишився, наріжте дрібними шматочками.
  • Змішайте у блендері яйце і 2 жовтки, козиний сир, сир, грецький йогурт і ваніль.
  • Вилийте начинку у форму поверх тесту.
  • Додайте дрібно нарізаний ревінь всередину начинки і злегка перемішайте. Довгі шматочки ревеню викладете згори по кругу.
  • Випікайте пиріг при температурі 180 градусів впродовж години.
  • Дайте готовому пирогу остигнути і подавайте на стіл. 220 calories
      Як приготувати ідеальні хинкали


    Морозиво з йогурту з ревенем

    Корисне морозиво всього з трьох інгредієнтів. изображение рецепта мороженое из йогурта с ревенём Морозиво з йогурту з ревенем

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    20 хвилин

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    8 порцій

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    220 ккал

    Складність

    Час

    20 хвилин

    К-ть порцій

    8 порцій

    Калорійність

    220 ккал

    Інгредієнти

    Йогурт

    900 г

    Ревінь

    600 г

    Сироп

    (топінамбура)

    ½ склянки

    Процес приготування

  • Наріжте ревінь на дрібні шматочки.
  • Нагрівайте в каструлі ревінь з ¼ склянки сиропу топінамбура. Потримайте на вогні 10 хвилин, поки ревінь не стане м’яким.
  • Змішайте у блендері усі інгредієнти.
  • Перелийте масу у форму і поставте в морозилку до застигання. Морозиво готове!

    “Челленджер” поговорив з шістьма запаморочливо красивими і казково худими дівчатами про паризькі спортзали, користі супів і про те, як за тиждень скинути 4 кіло.


  • © 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ