Зв'язатися з автором

3 рецепти тартар не з м’яса



Ми вже не раз розповідали, як приготувати смачне і корисне тартар з яловичини. Але ми не забуваємо і про тих, хто не їсть м’ясо : спеціально для них шеф-кухаря трьох московських ресторанів поділилися своїми рецептами цього блюда з лосося, дині і кавуна. Те, що треба влітку!

187 calories

Тартар з лосося з селерою і медово-імбирним соусом

Рецепт від шеф-кухаря гастропаба CraftKitchen Олександра Борзенко.

изображение рецепта тартар из лосося с сельдереем и медово-имбирным соусом

Тартар з лосося з селерою і медово-імбирним соусом

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

20 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

187 ккал

Складність

Час

20 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

187 ккал

Інгредієнти

Лосось

320 г

Помідори (рожеві)

100 г

Огірок (свіжий очищений)

80 г

Селера (стебло)

80 г

Соус (імбирний)

60 мл

Олія (оливкове)

100 мл

Мед

25 г

Імбир (свіжий)

25 г

Сік (апельсиновий)

25 мл

Лимон (сік)

15 мл

Хліб (чіпси білі)

12 г

Лук (сибулет)

4 г

Перець (чорний мелений)

За смаком

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Дрібно наріжте лосося, огірок і селеру. Змішайте рибу і овочі в мисці з імбирним соусом, посолите і поперчите за смаком.
  2. Приготуйте соус: для цього у блендері змішайте маслинову олію, мед, свіжий імбир, лимонний і апельсиновий соки.
  3. Наріжте на тонкі кружечки помідори і викладіть їх на дно тарілки.
  4. Згори на помідори викладіть тартар, полийте усе медово-імбирним соусом і прикрасьте сибулетом і чіпсами з білого хліба.
  Boiler Room знову проведе трансляцію з Present Perfect Festival


80 calories

Тартар з дині з лаймом і чорним перцем

Рецепт від шеф-кухаря ресторану Margarita Bistro Дана Мирона.

изображение рецепта тартар из дыни с лаймом и чёрным перцем

Тартар з дині з лаймом і чорним перцем

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

10 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

80 ккал

Складність

Час

10 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

80 ккал

Інгредієнти

Диня (узбецька дуже стигла)

500 г

Вино (рисове)

30 мл

Лайм (сік)

20 мл

М’ята (листочки)

10 г

Перець (суміш шичими)

20 г

Перець (чорний мелений)

5 г

Процес приготування

  1. Для цього блюда важливо узяти дуже стиглу узбецьку диню. Надріжте її уподовж двічі і виріжте часточку. Очистьте її від шкірки і акуратно приберіть насіння, залишивши тільки зовсім м’яку частину. Наріжте м’якуш на великі кубики.
  2. Приготуйте маринад: змішайте сік лайму з рисовим вином і додайте листочки м’яти, що нарвали на шматочки.
  3. Додайте маринад до дині і акуратно перемішайте.
  4. Викладіть тартар на тарілку і посипте згори чорним меленим перцем і японською сумішшю шичими.

44 calories

Тартар з кавуна і полуниці

  Тренування для схуднення в залі, MOTR


Рецепт від шеф-кухаря ресторану Madame Wong Эдуарда Хаертдинова.

изображение рецепта тартар из арбуза и клубники

Тартар з кавуна і полуниці

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

7 хвилин

PT7M

PT7M

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

44 ккал

Складність

Час

7 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

44 ккал

Інгредієнти

Кавун

240 г

Полуниця

120 г

Соус (бальзамічний)

За смаком

Цукор

За смаком

Сіль

За смаком

Лимон (чи апельсин)

Для прикраси

М’ята (листя)

Для прикраси

Процес приготування

  1. Наріжте м’якуш кавуна і полуницю на дрібні кубики.
  2. Додайте бальзамічний соус, сіль і цукор за смаком. Акуратно перемішайте.
  3. Викладіть тартар в глибоку тарілку. Прикрасьте згори часточкою або чипсом лимона або апельсина і листочком м’яти.

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ