Зв'язатися з автором

Бискотти, бискотти рецепт, цельнозерновая борошно, рецепт печива



Бискотти-традиційне італійське печиво, більше схоже на сухарі. Завдяки подвійному випіканню вони стають твердими і їх потім можна мочати в каву або в солодке вино, що і роблять італійці. Пропонуємо корисний рецепт бискотти-з цельнозерновой борошна і без олії.

41 calories

Цельнозерновые бискотти

Хрускотимо корисним печивом бискотти з кавою і представляємо себе десь в сонячній Італії.

изображение рецепта цельнозерновые бискотти

Цельнозерновые бискотти

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

120 хвилин

PT2H

PT2H

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

20 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

41 ккал

Складність

Час

120 хвилин

К-ть порцій

20 порцій

Калорійність

41 ккал

Інгредієнти

Мука (цельнозерновая)

250 г

Мука (мигдальна)

60 г

Цукор (коричневий)

125 г

Мигдаль

100 г

Яйца

3 шт.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

½ ч. л.

Процес приготування

  1. Розігрійте духовку до 150 градусів.
  2. Змішайте в мисці два види борошна, розпушувач і сіль.
  3. У окремій мисці збийте яйця з цукром. Збивайте не менше двох хвилин.
  4. Змішайте яєчну суміш з борошном. Не лякайтеся-тісто повинне вийти липким.
  5. Дрібно нарубайте мигдаль і додайте в тісто.
  6. Викладіть половину тесту на деко, застелене папером для випічки. Вологими руками сформуйте пласт шириною 18-20 см і заввишки близько 4-5 см
  7. Повторіть те ж саме з частиною тесту, що залишилася. Ви можете викласти їх на одне деко, але з відстанню між ними не менше 5 см
  8. Запікайте усе близько 50 хвилин або до золотистої кірочки.
  9. Дістаньте з духовки і дайте остигнути до температури, комфортної для рук.
  10. Наріжте тонкі смужки (шириною близько 1 см) і викладіть на деко.
  11. Поставте смужки знову в духовку на 10-15 хвилин. Якщо хочете, щоб вони вийшли ще сухішими, залиште в духовці ще на 5-10 хвилин.
  12. Бискотти можна зберігати у банку або контейнері декілька тижнів.
  4 рецепти дуже смачних блюд з авокадо



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ