Зв'язатися з автором

Десерт дня : полуничні батончики з кокосом і шоколадом



Смак полуниці взимку повертає нас прямо в тепле літо. Сьогодні розповімо, як приготувати з нею батончики з кокоса і шоколаду. За ягоди не турбуйтеся: підійдуть сублімовані або сушені.

330 calories

Полуничні батончики з кокосом і шоколадом

Корисні батончики всього з п’яти інгредієнтів.

изображение рецепта клубничные батончики с кокосом и шоколадом

Полуничні батончики з кокосом і шоколадом

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

40 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

8 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

330 ккал

Складність

Час

40 хвилин

К-ть порцій

8 порцій

Калорійність

330 ккал

Інгредієнти

Кокосова стружка

2 склянки

Шоколад (темний)

220 г

Полуниця (сублімована або сушена)

½ склянки

Олія (кокосове)

¼ склянки

Сироп (за смаком)

3 ст. л.

Процес приготування

  1. Розтопіть кокосову олію і змішайте його з кокосовою стружкою і сиропом.
  2. Додайте сушені ягоди і перемішайте, щоб вийшла щільна однорідна маса.
  3. Сформуйте з кокосової маси, що вийшла, невеликі батончики, викладіть їх на пергамент і приберіть в холодильник до повного застигання.
  4. Розтопіть шоколад на водяній лазні і дайте йому трохи остигнути.
  5. Занурте застиглі батончики в розтоплений шоколад.
  6. Прикрасьте батончики сушеною полуницею і ще раз охолодите. Бережіть в холодильнику.
  Гарячі бутерброди, рецепти гарячих бутербродів, панини, сендвіч



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ