Зв'язатися з автором

Десерт дня : веганский яблучний пиріг



Нам ніколи не набридне готувати яблучні піроги. Коли на вулиці похмура осінь, на кухні обов’язково повинно пахнути гарячою свіжою випічкою і корицею. Сьогодні рекомендуємо новий веганский рецепт.

250 calories

Веганский яблучний пиріг

Рецепт улюбленого пирога, в якому немає ні вершкового масла, ні яєць, ні молока.

изображение рецепта веганский яблочный пирог

Веганский яблучний пиріг

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

60 хвилин

PT1H

PT1H

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

12 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

250 ккал

Складність

Час

60 хвилин

К-ть порцій

12 порцій

Калорійність

250 ккал

Інгредієнти

Яблуко

1 кг

Мука

2,5 склянки

Цукор

150 г

Олія (оливкове)

150 мл

Вода

4 ст. л.

Кориця

1 ч. л.

Мускатний горіх

¼ ч. л.

Процес приготування

  1. Змішайте борошно, 50 г цукру, маслинову олію і воду. Вимісіть тісто.
  2. Сформуйте з тесту кулю і розкотіть її до товщини в декілька міліметрів. Залиште трохи тіста для прикраси пирога.
  3. Перекладіть тісто в круглу форму для випічки і сформуйте борти.
  4. Наріжте яблука на часточки і посипте цукром, що залишився, корицею і мускатним горіхом. Акуратно перемішайте.
  5. Викладіть яблука щільно один до одного у форму.
  6. Розкотіть залишок тесту і наріжте на смужки. Викладіть їх на пиріг навхрест.
  7. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів впродовж 30 хвилин.
  Кращі документальні фільми, фільм ЗОЖ, який фільм можна подивитися, які фільми варто подивитися



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ