Зв'язатися з автором

Донна Маргарита, гороховий суп, рецепт кролика, пиріг з грушами



Крем-суп із зеленого горошку, ніжка кролика з грибами і пірог з грушею-шеф-кухар московського ресторану “Донна Маргарита” Паоло Бокколини спеціально для “Челленджера” поділився рецептами з нового зимового меню.

340 calories

Крем-суп із зеленого горошку

Ніжний овочевий крем-суп з вершками і кнельками з рикотты.

изображение рецепта крем-суп из зелёного горошка

Крем-суп із зеленого горошку

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

40 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

6 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

340 ккал

Складність

Час

40 хвилин

К-ть порцій

6 порцій

Калорійність

340 ккал

Інгредієнти

Горох (зелений свіжоморожений)

600 г

Картопля

350 г

Лук (шалот)

100 г

Бульйон (курячий або вода)

750 мл

Вершки (33% жирність)

200 мл

Рикотта

150 г

Олія (вершкове)

40 г

Олія (оливкове)

40 мл

Чебрець (свіжий)

За смаком

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Вершкове масло розтопите разом з оливковим в сотейнику.
  2. Обсмажте нарізаний соломкою лук-шалот і дрібними кубиками картопля.
  3. Додайте бульйон (чи воду) і доведіть до кипіння. Додайте розморожений зелений горошок і проваріть всі разом 15-20 хвилин.
  4. Збийте усе блендером і пропустите через сито назад в сотейник.
  5. Додайте зливання і постійно помішуючи варите до загусання ще 5-10 хвилин.
  6. Посоліть за смаком і розлийте по тарілках.
  7. З рикотты зробіть ложкою кнельки і викладіть згори на крем-суп.
  8. Сбрызните маслиновою олією і посипте зеленню свіжого чебрецю.
  Рецепт дня : картопляна запіканка з грибами і цукіні


650 calories

Ніжка кролика з грибами

Щоб приготувати це блюдо, вам доведеться запастися терпінням-кролик спочатку вариться п’ять годин при температурі 70 градусів.

изображение рецепта ножка кролика с грибами

Ніжка кролика з грибами

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

360 хвилин

PT6H

PT6H

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

1 порція

КАЛОРІЙНІСТЬ:

650 ккал

Складність

Час

360 хвилин

К-ть порцій

1 порція

Калорійність

650 ккал

Інгредієнти

Кролик (ніжка)

1 шт.

Морква

1 шт.

Лук (ріпчастий)

1 шт.

Селера (стебло)

2 шт.

Лук (шалот)

1 шт.

Болгарський перець (двох кольорів)

40 г

Гриби (шампіньйони)

20 г

Гриби (білі)

20 г

Маслини (таджасские)

8 г

Часник

1 зубчик

Перець (чили)

1 колечко

Бульйон (курячий)

160 мл

Олія (оливкове)

40 мл

Вино (біле сухе)

15 мл

Соус (томатний)

3 ст. л.

Цукор (очеретяний)

За смаком

Перець (чорний мелений)

За смаком

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Для маринаду наріжте півкільцями цибулю, моркву і селеру і обсмажте усе на маслиновій олії.
  2. Ніжку кролика покладете разом з обсмаженими овочами, сіллю і перцем в пакет для запікання із замком. Максимально випустіть повітря і запечатайте. Покладіть пакет на 35-40 хвилин в каструлю з водою температурою 75 градусів. Варіть близько 5 годин, не доводячи до кипіння.
  3. Дрібно наріжте часник, лук-шалот, перець чили і обсмажте усе в сотейнику на маслиновій олії.
  4. Додайте відразу нарізані шампіньйони і білі гриби.
  5. Додайте до овочів і грибів маслини і болгарський перець нарізаний кубиками. Обсмажте до напівготовності, влийте і випаруйте біле вино. Додайте курячий бульйон і ніжку кролика з пакету, але без овочів.
  6. Додайте томатний соус і гасіть всі разом впродовж 5-6 хвилин. Додайте за смаком сіль, перець і тростинний цукор.
  7. Викладіть ніжку кролика на тарілку, полийте овочевим соусом, що вийшов, і прикрасьте гілочкою чебрецю і маслиновою олією.
  Апендицит: що це таке, симптоми, чим небезпечний


435 calories

Пиріг з грушею

Класна альтернатива шарлотці з меню ресторану “Донна Маргарита”.

изображение рецепта пирог с грушей

Пиріг з грушею

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

90 хвилин

PT1H30M

PT1H30M

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

10 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

435 ккал

Складність

Час

90 хвилин

К-ть порцій

10 порцій

Калорійність

435 ккал

Інгредієнти

Груша (сорт “Конференція”)

1 кг

Мука (пшенична)

200 г

Сметана (20% жирність)

200 г

Яйца

2 шт.

Цукор

100 г

Молоко (згущене)

80 г

Олія (рослинне)

30 мл

Сода (харчова)

6 г

Ваніль

Щіпка

Сіль

Щіпка

Процес приготування

  1. Яйця і цукор збийте міксером в густу, пишну і об’ємну піну. Додайте погашену лимонним соком соду.
  2. Додайте усі інгредієнти, що залишилися, окрім борошна і груш, і перемішайте до однорідності.
  3. Вручну вмішайте борошно.
  4. Одну грушу відкладете на прикрасу, а інші очистьте, наріжте плоскими четвертинками і вручну вмішайте в тісто.
  5. Форму для випічки заздалегідь змастіть вершковим маслом і посипте борошном. На дно постеліть пергамент.
  6. Вилийте тісто у форму.
  7. Грушу, що залишилася, очистьте, розріжте на вісім частин і викладіть на тісто.
  8. Випікайте 25 хвилин при температурі 150 градусів. Потім накрийте форму фольгою і випікайте 25 хвилин при температурі 170 градусів. Зніміть фольгу і випікайте ще 15 хвилин при температурі 150 градусів.
  9. Розріжте пиріг на 10 частин і подавайте до столу.
  Здоров'я зубів, лікування зубів, анестезія при лікуванні зубів



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ