Зв'язатися з автором

Інтелект, авокадо користь, користь горіхів, корисні жири



Вживання продуктів, які містять мононенасыщенные жирні кислоти, позитивно впливає на інтелектуальні здібності людей.

Американські учені з’ясували що мононенасыщенные жирні кислоти, які містяться в авокадо, горіхах і маслиновій олії, можуть підвищувати рівень інтелекту. Дослідники з Університету Ілінойса вивчили вплив різних жирних кислот на мозкову активність літніх людей і дійшли висновку, що саме рівень мононенасыщенных жирних кислот в організмі впливає на інтелектуальні здібності людей. Мононенасыщенные жирні кислоти вважаються здоровими жирами: вони зменшують ризик серцевих захворювань і інсульту, а також допомагають понизити рівень “поганого” холестерину в організмі.

авокадо и орехи улучшают интеллект. изображение номер 2

Фото: shutterstock. com

Арон До. Барби

Автор дослідження, директор Decision Neuroscience Laboratory, Університет Ілінойса

-Ми вирішили вивчити, як саме мононенасыщенные жирні кислоти можуть впливати на інтелектуальні здібності людей. Для експерименту вибрали літніх людей, оскільки саме в старшому віці висока вірогідність проблем з активністю мозку. Загальний інтелект пов’язаний з дорсальною системою уваги-одній з численних функцій мозку. Від нейронних зв’язків в цій системі і залежить активність інтелекту. Випробовувані пройшли детальне обстеження, і з’ясувалося, що у тих людей, в крові яких був високий рівень мононенасыщенных жирних кислот, дорсальна система уваги була активніша. Це дозволяє стверджувати, що живлення грає величезну роль у функціонуванні мозку. Надзвичайно цікаво проводити подальші дослідження, які вивчатимуть вплив живлення на когнітивні функції.

  Укладання статевої дошки



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ