Зв'язатися з автором

Кальмар, кальмари рецепти, фаршировані кальмари



Четвер, як ми пам’ятаємо-це рибний день, тому сьогодні готуватимемо морепродукти. Головний інгредієнт нашого блюда, кальмари, містять багато білку, вітамінів групи B, C і E, а калорійність їх при цьому-менше 100 ккал на 100 грамів. Розповідаємо, як і чим правильно фарширувати цей корисний морепродукт.

389 calories

Фаршировані кальмари

Ніжне філе кальмара, фаршироване анчоусами, зеленню і сиром.

изображение рецепта фаршированные кальмары

Фаршировані кальмари

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

35 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

389 ккал

Складність

Час

35 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

389 ккал

Інгредієнти

Кальмари (очищені)

4 шт.

Помідори (черри)

200 г

Анчоуси

2 шт.

Сухарі

100 г

Лимон

1 шт.

Сир (твердий натертий)

2 ст. л.

Олія (оливкове)

3-4 ст. л.

Базилік

За смаком

Петрушка

За смаком

Лук (зелений)

За смаком

Процес приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Розріжте помідори черри на половинки і натріть цедру лимона.
  3. Для начинки у блендері подрібните зелень, сухарі, анчоусів, цедру лимона, сир і маслинову олію.
  4. Нафаршируйте тушки кальмарів начинкою і закрийте кінці зубочисткою.
  5. Нагрівайте сковороду, яку можна використати в духовці. Викладіть в неї фаршировані кальмари і обсмажте впродовж 2-3 хвилин, перевернувши один раз.
  6. Додайте в сковороду помідори і відправте до духовки на 7-10 хвилин.
  Тонка талія, вузька талія, боки на талії, вправи для талії, талія і стегна



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ