Зв'язатися з автором

Лисички, лисички гриби, лисички рецепт, суп з лисичок, ризотто



Сезон лисичок у розпалі. Спробуйте приготувати ці смачні і дуже корисні гриби по наших улюблених рецептах. Розповімо, як зробити з ними ризотто, крем-суп і навіть варення.

310 calories

Ризотто з лисичками

Ніжне ризотто має вершковий смак і при цьому не містить багато калорій і шкідливих жирів. Чудово підійде для легкої вечері.

изображение рецепта ризотто с лисичками

Ризотто з лисичками

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

30 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

310 ккал

Складність

Час

30 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

310 ккал

Інгредієнти

Рис (арборио)

300 г

Гриби (лисички)

250 г

Часник

1 шт.

Лук (шалот)

1 шт.

Горіхи (кедрові)

100 г

Бульйон (овочевий)

700 мл

Вино (біле сухе)

50 мл

Олія (оливкове)

1 ст. л.

Процес приготування

  1. Добре промийте і просушіть лисички.
  2. Дрібно наріжте часник і лук-шалот. Обсмажте їх на маслиновій олії до золотистого кольору.
  3. Додайте рис і теж злегка обсмажте. Потім влийте вино, засипте лисички і поступово додайте бульйон.
  4. Добре перемішайте і готуйте до стану аль денте.
  5. Подавайте, посипавши кедровими горішками.
  #БЕЗПРЕДЕЛА: як тренуються справжні бійці


170 calories

Крем-суп з батату з лисичками

Дуже простий і смачний крем-суп з хрусткими лисичками можна подавати як окреме блюдо, а можна доповнити свіжим салатом і грінками.

изображение рецепта крем-суп из батата с лисичками

Крем-суп з батату з лисичками

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

35 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

170 ккал

Складність

Час

35 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

170 ккал

Інгредієнти

Батат

3 шт.

Гриби (лисички)

8-10 шт.

Лук (червоний)

1 шт.

Мигдалеве молоко

200 мл

Вода

100 мл

Олія (оливкове)

10 мл

Сіль

1 щіпка

Процес приготування

  1. Очистьте і наріжте великими шматками батат. Відваріть його впродовж 15-20 хвилин.
  2. Розігрійте на сковороді маслинову олію і обсмажте лисички впродовж 3-5 хвилин.
  3. Дрібно наріжте лук.
  4. Готовий батат покладете у блендер разом з луком і мигдалевим молоком. Збийте на високій швидкості до кремової текстури.
  5. Розкладіть по тарілках, прикрасьте маслиновою олією і згори викладіть лисички. Готово!

240 calories

Варення з лисичок з брусницею

Якщо у вам багато лисичок, приготуйте варення по нашому рецепту. Таке ви точно ще не пробували!

  Обережності з гормоном росту або як не захворіти діабетом!


изображение рецепта варенье из лисичек с брусникой

Варення з лисичок з брусницею

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

120 хвилин

PT2H

PT2H

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

5 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

240 ккал

Складність

Час

120 хвилин

К-ть порцій

5 порцій

Калорійність

240 ккал

Інгредієнти

Гриби (лисички)

1 кг

Морс (брусничний)

2 л

Цукор (очеретяний)

1 кг

Гвоздика

5 шт.

Розмарин (сушений)

1 ч. л.

Сіль

2 ч. л.

Процес приготування

  1. Влийте в каструлю ⅔ морсу, додайте цукор і доведіть до кипіння.
  2. Наріжте гриби і додайте в каструлю.
  3. Збавте вогонь і посоліть. З марлі зробіть мішечок, покладіть в нього гвоздику і розмарин і теж опустите в каструлю.
  4. На малому вогні варите варення ще година. За півгодини до готовності влийте залишок морсу.
  5. Подавайте з чаєм і улюбленими хлібцями.

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ