Зв'язатися з автором

Недільний бранч: зелена шакшука з рисом



В неділю можна дозволити собі подовше поспати і пізніше поснідати. І якщо з першим ви впораєтеся без нашої допомоги, то для бранча ми рекомендуємо цю варіацію близькосхідної шакшуки. Те що потрібне для щільного сніданку.

262 calories

Зелена шакшука з рисом

Це зовсім некласична шакшука: яйця і зелений соус готуються окремо і подаються з розсипчастим рисом жасмин.

изображение рецепта зелёная шакшука с рисом

Зелена шакшука з рисом

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

20 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

262 ккал

Складність

Час

20 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

262 ккал

Інгредієнти

Яйца

4 шт.

Рис (жасмин варений)

250 г

Сир (бринза)

100 г

Мигдалеве молоко

1 склянка

Горіхи (фісташки)

½ склянки

Кинза

1 пучок

Селера (листовий)

1 пучок

Часник

3 зубчики

Лайм (сік)

1 шт.

Перець (гострий)

1 шт.

Олія (оливкове)

¼ склянки

Вода

¼ склянки

Процес приготування

  1. Подрібніть у блендері кинзу, листова селера, часник, гострий перець і фісташки разом з водою, маслиновою олією і соком лайму до консистенції песто.
  2. Змішайте соус з мигдалевим молоком і підігрійте його в каструлі.
  3. Підсмажте яйця по одному на сковороді.
  4. Викладіть на тарілки трохи вареного рису, згори-зелений соус і по одному підсмаженому яйцю. Посипте дрібно нарізаною бринзою. Готово!
  Що робити і куди йти на вихідних: 6 космічних ідей



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ