Зв'язатися з автором

Пастуший пиріг рецепт з фото, англійський пастуший пиріг, як приготувати пастуший пиріг



Бренд-шеф ресторану Funny Cabany Марк Стаценко ділиться рецептом пастушого пирога, який точно буде до місця на святковому столі. Начинка з ніжного м’яса цесарки, курячих шлунків і печінки, тушкованих в соусі з червоного вина і вершків,-прекрасна альтернатива класичним новорічним блюдам.

600 calories

Пастуший пиріг з цесаркою і потрухами

Легендарний пиріг по рецепту бренд-шефа ресторану Funny Cabany Марка Стаценко.

изображение рецепта пастуший пирог с цесаркой и потрохами

Пастуший пиріг з цесаркою і потрухами

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

70 хвилин

PT1H10M

PT1H10M

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

600 ккал

Складність

Час

70 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

600 ккал

Інгредієнти

Цесарка

290 г

Печінка (куряча)

250 г

Шлунки (курячі)

100 г

Лук (пора)

180 г

Горох (зелений)

120 г

Морква

60 г

Тісто (листкове)

250 г

Яйца

5 шт.

Вершки (35% жирності)

250 мл

Вино (червоне)

150 мл

Бульйон (курячий)

150 мл

Олія (вершкове)

20 г

Зелень (кинза, кріп, петрушка)

7 г

Мускатний горіх

1 щіпка

Перець (чорний мелений)

За смаком

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Лук і дрібно нарізану моркву обсмажте на вершковому маслі. Додайте нарізані кубиками грудку і стегна цесарки і обсмажте впродовж 8 хвилин.
  2. Додайте курячу печінку і відварені крупно рубані шлунки. Влийте вино. Фламбуйте птаха з вином: підпаліть і дочекайтеся, поки випарується увесь спирт. Важливий момент: птах має бути гарячіший, а вино-теплим.
  3. Залийте бульйоном, додайте вершки і зелень. Уваріть соус, після чого додайте зелений горох і доведіть до потрібного смаку впродовж 15 хвилин на середньому вогні з додаванням мускатного горіха.
  4. У круглу форму викладіть начинку, розрівняйте, зробіть поглиблення в центрі і акуратно покладіть туди яйце пашот.
  5. Посипте блюдо натертим сиром, змастіть форму яйцем і розкотіть листкове тісто.
  6. Щоб закрити форму з начинкою, змастіть тісто яйцем.
  7. Запікайте пиріг впродовж 12 хвилин при температурі 200 градусів.
  У Києві пройде "День добрих справ"



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ