Зв'язатися з автором

Пісні блюда рецепти з фото, пісне меню рецепти, пісні домашні рецепти



Для тих, хто дотримується поста, ми із задоволенням підбираємо різні рецепти. Цього разу це, по-перше, хумус у буряці з перепічкою із зелені. По-друге, рис “Венері” з жовтою капустою, грибним кетчупом і хрусткою морквою. І усе це від кафе Cook’kareku.

0 calories

Хумус у буряці

Ізраїльське блюдо, яке подається з теплою перепічкою із зелені.

изображение рецепта хумус в свёкле

Хумус у буряці

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

60 хвилин

PT1H

PT1H

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

1 порція

КАЛОРІЙНІСТЬ:

Ккал

Складність

Час

60 хвилин

К-ть порцій

1 порція

Калорійність

Ккал

Інгредієнти

Нут (відварений)

200 г

Паста (кунжутна)

120 г

Часник

10 г

Олія

40 г

Сироп (кленовий)

25 г

Кумин

1 г

Мука

120 г

Вода

80 г

Паста (шпинатна)

20 г

Зелень (шпинат, петрушка)

15 г

Буряк

210 г

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Заздалегідь відваріть нут, помістіть у блендер, додайте кунжутну пасту, часник, олію (рослинне або оливкове), кленовий сироп і кумин.
  2. Усе змішайте у блендері до однорідної маси.
  3. Вимийте буряк, загорніть у фольгу і запечіть в духовці до м’якості.
  4. Подрібніть шпинат у блендері до стану пасти.
  5. Засипте борошно в глибоку миску, додайте воду, сіль і шпинатну пасту.
  6. Замісіть тісто, потім розкотіть його в невеликий круг. На одну сторону круга покладете дрібно рубану зелень і закрийте іншою стороною круга. Закріпіть краї і обсмажте на сухій сковороді до готовності.
  7. З готового буряка дістаньте серцевину. Покладіть в центр готовий хумус.
  8. Викладіть на тарілку готову перепічку і хумус у буряці. Смачного!
  Що має бути на новорічному столі


0 calories

Рис “Венері” з жовтою капустою, грибним кетчупом і хрусткою морквою

Блюдо з італійським чорним рисом “Венері”.

изображение рецепта рис «венере» с жёлтой капустой, грибным кетчупом и хрустящей морковью

Рис “Венері” з жовтою капустою, грибним кетчупом і хрусткою морквою

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

30 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

1 порція

КАЛОРІЙНІСТЬ:

Ккал

Складність

Час

30 хвилин

К-ть порцій

1 порція

Калорійність

Ккал

Інгредієнти

Рис

100 г

Цвітна капуста

100 г

Гриби (шампіньйони)

250 г

Лук (ріпчастий)

150 г

Олія (рослинне)

50 г

Петрушка

Пучок

Сік (буряковий)

50 г

Шпинат

10 г

Морква

1 шт.

Куркума

5 г

Олія (оливкове)

5 г

Соус (бальзамічний крем)

5 г

Процес приготування

  1. Відваріть рис до готовності. За 5 хвилин до кінця варіння додайте у воду буряковий сік.
  2. Промийте капусту і розділіть на суцвіття. Потім відварите в гарячій воді з додаванням куркуми. Злийте воду через друшляк.
  3. Дрібно наріжте лук і обсмажте його на рослинній олії до золотистого стану. Додайте нарізані гриби і перемішайте. Готуйте впродовж 5 хвилин. Потім подрібните у блендері. Якщо маса виявиться занадто густа, додайте води. У самому кінці додайте петрушку.
  4. Очистьте моркву і наріжте тонкими скибочками. Перемішайте в глибокій мисці з маслиновою олією. Потім викладіть на застелене пергаментом деко і запікайте при 180 градусах до хрусткої скориночки.
  5. У центрі глибокого посуду “намалюйте” смугу з бальзамика. Викладіть смужкою рис, поруч грибний соус, згори викладете капусту і морквяні чіпси.
  6. Прикрасьте блюдо листами шпинату. Смачного!
  Дослідження: хвороби у жінок діагностують пізніше, ніж у чоловіків



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ