Зв'язатися з автором

Рецепт дня : корейська закуска кимчи


Найсмачніші томати, звичайно ж, літні. Сьогодні ми розповімо, як вибрати правильні (читай: найсмачніші і соковитіші) помідори і не помилитися.

Людмила Лян

Директор по розвитку в ресторані “Кимчи”

-Кимчи-одне з тих блюд, яке корейські сім’ї їдять щодня. Корейці вважають, що цей продукт дуже корисний для здоров’я, адже в нього входять корисні для імунітету інгредієнти: чили, часник і імбир. У нашому ресторані кимчи подається в якості закуски, також її можна знайти в декількох основних блюдах-супі з локшиною, рисі з яловичиною.

Різновидів кимчи мало не три тисячі. Самий традиційний рецепт-з пекінської капусти. До речі, мій коханий. Також кимчи можна робити з інших овочів-наприклад огірків і редьки. Іноді використовують і те і інше разом. Ще в кимчи додають морепродукти (гребінці, королівські креветки, свіжу рибу), рибний соус, корінь імбиру, часник, стручковий червоний перець, мелений перець.

Готується ця закуска довго, впродовж декількох діб. У перший день треба нарізувати і засолити капусту. У другій-промити її і змастити начинкою. А далі кимчи настоюється в холодильнику при певній температурі. Важливо, щоб салат не “заграв” і не підморожувався.

  Кращі труби для водопроводу: ціна, види і вибір


Кимчи з китайської капусти

Фото: thekitchn. com

Фото: thekitchn. com

Фото: thekitchn. com

Фото: thekitchn. com

Фото: thekitchn. com

Фото: thekitchn. com

Фото: thekitchn. com

Рецепт дня : корейська закуска кимчи

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

48-72 ГОДИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

1 баночка

КАЛОРІЙНІСТЬ:

Не вказана

0 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Китайська капуста

Качан вагою 1 кг

Сіль

1/4 склянки

Часник

5-6 зубчиків

Натертий імбир

1 ч. л.

Цукор

1 ч. л.

Рибний соус

2-3 ст. л.

Мелений перець чили

1-5 ст. л.

Дайкон або редька

220 г

Зелена цибуля

4 стебла

  • Розріжте капусту уподовж навпіл, потім наріжте кубиками.
  • Покладіть капусту в миску і засипте сіллю. Надіньте гумові рукавички і перемішуйте усі інгредієнти руками до тих пір, поки капуста не стане м’якою. Залийте наполовину водою і покладете на капусту тарілку, а згори поставте щось важке, наприклад чайник. Залиште на дві години.
  • Злийте рідину, промийте капусту кілька разів, потім залиште її в друшляку на декілька годин-вода повинна повністю стекти.
  • Натріть часник на терці. Змішайте часник, імбир, цукор, рибний соус. Додайте перець чили за смаком (якщо ви не любите гостре, покладете всього одну столову ложку). Добре перемішайте пасту.
  • Наріжте зелену цибулю кільцями, а дайкон або редьку натріть на великій терці.
  • Стисніть капусту кілька разів, щоб видалити зайву рідину.
  • З’єднайте в одній мисці лук, дайкон, капусту і пасту. Надіньте рукавички і знову добре перемішайте усі інгредієнти.
  • Покладіть кимчи у банку, добре утрамбуйте. Залиште в прохолодному місці на 1-5 днів.
  Жінки з раком грудей пройшли по подіуму на Нью-йоркському тижні моди


“Челленджер” виражає вдячність за допомогу при підготовці матеріалу співробітникам ресторану “Кимчи”.


© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ