Зв'язатися з автором

Риба рецепти з фото, тріска рецепти, рецепти з риби



Ми знаємо, як смачно приготувати філе будь-якої білої риби. Нехитрий набір продуктів, 30 хвилин, одна сковорода, мінімум зусиль і, звичайно, наш рецепт-ось і увесь секрет!

180 calories

Томленая риба з помідорами

Для цього блюда краще всього підійде філе тріски або палтуса-можна використати навіть заморожену рибу.

изображение рецепта томлёная рыба с помидорами

Томленая риба з помідорами

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

30 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

4 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

180 ккал

Складність

Час

30 хвилин

К-ть порцій

4 порції

Калорійність

180 ккал

Інгредієнти

Риба (філе тріски або палтуса)

700 г

Помідори

425 г

Бульйон

120 мл

Вино (сухе біле)

60 мл

Часник

2 зубчики

Перець (чорний мелений)

½ ч. л.

Сіль

½ ч. л.

Зелень (свіжа)

За смаком

Процес приготування

  1. Наріжте помідори і часник. Викладіть їх в сковороду, додайте сіль і перець. Готуйте близько 5 хвилин на середньому вогні, поки помідори не стануть м’якими.
  2. Додайте бульйон і вино (замість вина можна додати більше бульйону), філе риби і дрібно нарізану свіжу зелень. Накрийте кришкою і готуйте впродовж 20-25 хвилин.
  3. В якості гарніру до цієї риби чудово підійде рис, кускус або киноа. Перед поданням прикрасьте блюдо свіжою зеленню.
  На ВДНХ пройшов благодійний забіг Дідовий Морозов на підтримку фонду "Віра"



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ