Зв'язатися з автором

Салат з сиром, салати з сиром рецепти, салат рецепт, м’який сир



Фета, филадельфия, сирний, вершковий, козиний,-м’який сир чудово підійде практично до будь-якого салату. Експериментуйте: додайте овочі і фрукти, зелень і горіхи, спеції і соуси. А ми поділимося улюбленими рецептами салатів, які вже не раз готували у себе на кухні.

140 calories

Зелений салат з теплим м’яким сиром

Простий салат із зеленим яблуком, гранатом, бальзамічним оцтом і обсмаженими кубиками сиру в хрусткій паніровці.

изображение рецепта зелёный салат с тёплым мягким сыром

Зелений салат з теплим м’яким сиром

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

15 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

8 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

140 ккал

Складність

Час

15 хвилин

К-ть порцій

8 порцій

Калорійність

140 ккал

Інгредієнти

Салат

8 чашок

Сир (м’який)

230 г

Яблуко (зелене)

1 шт.

Гранат (зерна)

½ чашки

Часник

1 зубчик

Соус (бальзамічний)

½ чашки

Сухарі (панірувальні)

¼ чашки

Чебрець (свіжий)

2 ч. л.

Процес приготування

  1. Наріжте сир кубиками.
  2. Змішайте в невеликій мисці сухарі, подрібнений часник і чебрець. Обваляйте в них кожен кубик сиру.
  3. Нагрівайте велику антипригарну сковороду з товстим дном і змастіть олією. Підсмажте кубики сиру до утворення золотистої кірочки.
  4. У салатниці змішайте тонко нарізане яблуко, насіння граната і листя салату. Заправте бальзамічним соусом.
  5. Викладіть згори підсмажені кубики сиру.
  Катя Шенгелия : "Скейтборд вимагає зухвалості, він не для лялечок"


600 calories

Дип з в’яленими помідорами і часниковим соусом

Це не зовсім салат-швидше дуже густий соус. Намажте його на крекери, чіпси і хлібці або подайте із скибочками свіжих овочів-і ідеальна закуска для вечірки готова.

изображение рецепта дип с вялеными помидорами и чесночным соусом

Дип з в’яленими помідорами і часниковим соусом

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

10 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

2 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

600 ккал

Складність

Час

10 хвилин

К-ть порцій

2 порції

Калорійність

600 ккал

Інгредієнти

Сир (вершковий)

250 г

Помідори (черри)

1 склянка

Майонез (соєвий)

½ склянки

Лук (зелений нарізаний)

2 ч. л.

Часник

1 зубчик

Чебрець

1 пучок

Олія (оливкове)

2 ст. л.

Перець (чорний мелений)

1 ч. л.

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Розігрійте духовку до 120 градусів.
  2. Підготуйте помідори: помийте, висушіть і розріжте навпіл.
  3. Застеліть деко папером для випічки і змастіть олією. Викладіть помідори на деко розрізаною стороною вгору. Приправте сіллю, перцем, чебрецем і сбрызните маслиновою олією. Залиште в духовці на півтора-дві години.
  4. Змішайте у блендері усі інші інгредієнти до густої однорідної консистенції.
  5. Полийте в’ялені помідори часниково-сирним соусом і добре перемішайте.
  6. Подавайте з чіпсами, крекерами, хлібцями або свіжими овочами.
  Деменція, недоумство, альцгеймер хвороба, сім'я, брак, самотність


215 calories

Салат з латуку, помідорів і яєць із заправкою з вершкового сиру

Легкий листковий салат, який сподобається навіть тим, хто стежить за своєю фігурою.

изображение рецепта салат из латука, помидоров и яиц с заправкой из сливочного сыра

Салат з латуку, помідорів і яєць із заправкою з вершкового сиру

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

15 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

2 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

215 ккал

Складність

Час

15 хвилин

К-ть порцій

2 порції

Калорійність

215 ккал

Інгредієнти

Помідори

2-3 шт.

Яйца

2-3 шт.

Салат (латук)

½ шт.

Сир (вершковий)

¼ упаковки

Молоко

¼ склянки

Лук (ріпчастий нарізаний)

1 ст. л.

Часник (тертий)

½ ч. л.

Лимон (сік)

¼ шт.

Перець (чорний мелений)

За смаком

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Відваріть яйця круто. Остудіть і наріжте кухлями.
  2. Добре розімніть в мисці сир. Додайте лимонний сік і перемішайте. Поступово вливайте молоко, добре усе розмішуючи.
  3. Додайте до соусу дрібно нарізаний часник і лук. Перемішайте, приправте і посоліть за смаком.
  4. Наріжте помідори скибочками.
  5. На дно тарілки викладете листя салату, згори нарізані помідори, в самому кінці яйця. Кожен шар змащуйте соусом.
  6. Залиште салат просочитися на пару хвилин.
  Володимир Стогниенко : На Балканах таке трапляється постійно


270 calories

Салат з манго, селерою, рукколой і м’яким сиром

Екзотичний салат з пряною заправкою.

изображение рецепта салат с манго, сельдереем, рукколой и мягким сыром

Салат з манго, селерою, рукколой і м’яким сиром

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

10 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

3 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

270 ккал

Складність

Час

10 хвилин

К-ть порцій

3 порції

Калорійність

270 ккал

Інгредієнти

Манго

1 шт.

Селера

1 шт.

Руккола

1 пучок

Сир (м’який)

150 г

Олія (оливкове)

2-3 ст. л.

Гірчиця (дижонская)

1 ст. л.

Процес приготування

  1. Приготуйте заправку для салату: змішайте олію, гірчицю і мед.
  2. Наріжте селеру і манго соломкою. Додайте рукколу. Полийте салат приготованою заправкою.
  3. Наріжте м’який сир кубиками і викладете поверх салату.
  4. Сбрызните салат заправкою, що залишилася.

310 calories

Салат з буряком, м’яким сиром і волоськими горіхами

Cытный і дуже корисний салат із запеченим буряком і сиром фета.

изображение рецепта салат со свёклой, мягким сыром и грецкими орехами

Салат з буряком, м’яким сиром і волоськими горіхами

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

70 хвилин

PT1H10M

PT1H10M

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

2 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

310 ккал

Складність

Час

70 хвилин

К-ть порцій

2 порції

Калорійність

310 ккал

Інгредієнти

Буряк

  Як завжди ефективно тренуватися і бачити результат від вправ: 7 рад


2 шт.

Сир (фета або інший м’який)

70 г

Горіхи (волоські)

50 г

Лук (червоний)

½ шт.

Часник

1 зубчик

Олія (оливкове)

3 ст. л.

Перець (чорний мелений)

За смаком

Сіль

За смаком

Процес приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Добре вимийте буряк, змастіть маслиновою олією і загорніть у фольгу. Запікайте 35-40 хвилин, поки вона не стане м’якою.
  3. На середньому вогні розігрійте сковороду. Додайте ложку маслинової олії.
  4. Дрібно наріжте лук і часник, а запечений буряк наріжте кубиками.
  5. Викладіть нарізані овочі на сковороду, приправте і посоліть за смаком. Готуйте 5-7 хвилин.
  6. Обсмажені овочі розкладіть по тарілках і додайте згори кубики сиру і подрібнені горіхи.

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ