Зв'язатися з автором

Сир тофу : рецепти з тофу смачно і корисно


Відключили будильник і тут же відкриваєте соцсети і новини? Так роблять більше половини власників смартфонів. Розбираємося, чи шкідливо насправді розпочинати ранок з перегортування стрічки.

1. Мини-фриттаты

Хороші на сніданок.

5 интересных рецептов с тофу. изображение номер 6

Фото: blogspot. com

5 цікавих рецептів з тофу

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

40 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

8

КАЛОРІЙНІСТЬ:

150

150 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Лук

1/3 шт.

Болгарський перець

1 шт.

Часник

1 зубчик

Оливки

50 г

Шпинат

200 г

Свіжий базилік

50 г

Тофу

100 г

Моцарела

100 г

Соєвий соус

3 ст. л.

Сіль і перець

За смаком

Маслинова олія

2 ст. л.

  • Розігрійте духовку до 190 градусів. Змастіть форми для маффинов маслиновою олією.
  • Дрібно наріжте лук і болгарський перець, обсмажуйте їх на сковороді з невеликою кількістю олії, поки овочі не стануть м’якими. Додайте дрібно нарізаний часник і обсмажуйте ще близько хвилини. Посоліть і поперчіть, наріжте шпинат, базилік і оливки. Додайте їх до овочів і добре перемішайте.
  • Збийте у блендері тофу, моцарелу і соєвий соус до однорідного стану. Додайте овочі і трави і ретельно перемішайте.
  • Рівномірно вилийте суміш у форми для кексів і поставте в духовку. Запікайте 25-30 хвилин, поки фриттаты не придбають коричневий відтінок і не стануть твердими.
  •   Тренування для схуднення на велосипеді


    2. Бургер з тофу

    Вегетаріанський, між іншим.

    5 интересных рецептов с тофу. изображение номер 7

    Фото: flickr. com/Monica Shaw

    5 цікавих рецептів з тофу

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    2 ГОДИНИ 20 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    2

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    250

    250 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Тофу

    350 г

    Маслинова олія

    2 ст. л.

    Бальзамічний оцет

    1 ст. л.

    Часник

    1 зубчик

    Розмарин

    1 ст. л.

    Червона капуста

    200 г

    Цельнозерновая булочка

    2 шт.

    Мед

    2 ст. л.

    • Оберніть тофу паперовим рушником і трохи натиснете, щоб позбавитися від зайвої рідини. Розріжте тофу уподовж на дві рівні частини.
    • Подрібніть часник і розмарин і змішайте їх в неглибокій мисці з маслиновою олією, оцтом і медом. Посоліть і поперчіть за смаком.
    • Покладіть тофу в маринад і приберіть в холодильник мінімум на дві години.
    • Розігрійте сковороду або сковороду-гриль на середньому вогні, злегка сбрызните маслиновою олією.
    • Вийміть тофу, дайте маринаду стекти. Покладіть сир на сковороду, обсмажуйте по 3 хвилини з кожного боку.
    • Нашаткуйте капусту і сбрызните її маринадом. Викладіть капусту на булочку, згори покладіть сир, накрийте другою булочкою. Можете також додати свіжий помідор і авокадо-вийде відмінно.
      Чим корисні яйця, куряче яйце, яйце приготування


    3. Салат з тофу і брокколі

    Просто і корисно-як ми любимо.

    5 интересных рецептов с тофу. изображение номер 8

    Http://www. beyondkimchee. com/

    5 цікавих рецептів з тофу

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    15 ГОДИН 15 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    2

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    150

    150 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Брокколі

    1 качан

    Тофу

    100 г

    Часник

    1 зубчик

    Зелена цибуля

    30 г

    Соєвий соус

    2 ч. л.

    Сіль і перець

    За смаком

    Насіння кунжуту

    2 ч. л.

    • Наріжте квітки брокколі на невеликі шматочки.
    • Готуйте брокколі на пару близько 2-3 хвилин, поки вона не стане м’якою, але при цьому збереже яскравий колір. Зніміть з плити і опустіть брокколі в холодну воду, потім викладіть в миску і приберіть убік.
    • Оберніть тофу паперовим рушником і трохи натиснете, щоб позбавитися від зайвої рідини, потім розкришите вилкою.
    • Дрібно наріжте лук і часник, змішайте їх з однією ложкою соєвого соусу, потім дабавьте тофу і акуратно перемішайте.
    • Змішайте соєвий соус, що залишився, з насінням кунжуту. Викладіть брокколі, полийте соусом і згори покладіть сир.

    4. Стир-фрай з тофу і кешью

      Властивості алое


    Блюдо неначе з крутого ресторану.

    5 интересных рецептов с тофу. изображение номер 9

    Фото: flickr. com/Krista Holobar

    5 цікавих рецептів з тофу

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    30 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    4

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    360

    360 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Тофу

    400 г

    Соєвий соус

    2 ст. л.

    Мед

    2 ст. л.

    Рисовий оцет

    1 ст. л.

    Брокколі

    300 г

    Маслинова олія

    3 ч. л.

    Червоний болгарський перець

    1 шт.

    Свіжий імбир

    30 г

    Часник

    3 зубчики

    Кешью

    1/2 склянки

    Коричневий рис

    1 склянка

    Зелена цибуля

    50 г

    • Оберніть тофу паперовим рушником і трохи натиснете, щоб позбавитися від рідини, що міститься в нім.
    • Відваріть мал. В невеликій мисці змішайте соєвий соус, мед і оцет.
    • Опустіть брокколі в киплячу воду на 1-2 хвилини, щоб капуста стала м’якою, але зберегла свій яскравий колір.
    • Наріжте тофу невеликими кубиками. Розігрійте 2 чайних ложки маслинової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додайте тофу і готуйте близько 4-5 хвилин, періодично помішуючи.
    • Потім розігрійте в сковороді олію, що залишилася, додайте нарізаний перець і обсмажуйте впродовж хвилини. Додайте дрібно нарізаний імбир і часник, через півхвилини, коли кухня наповниться їх ароматом, додайте брокколі і тофу, перемішайте і обсмажуйте півтори хвилини. Додайте суміш з соєвого соусу і горіхи, готуйте ще хвилину. Посипте зеленою цибулею і подавайте з рисом.
      5 хокейних майданчиків Москви


    5. Шоколадний пиріг з тофу і горіхами

    Несподіваний, але смачний десерт.

    5 интересных рецептов с тофу. изображение номер 10

    Фото: flickr. com/Sarah R

    5 цікавих рецептів з тофу

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    4 ГОДИНИ 50 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    6

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    260

    260 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Темний шоколад

    100 г

    Тофу

    250 г

    Яйця

    3 шт.

    Мед

    5 ст. л.

    Волоські горіхи

    50 г

    • Розігрійте духовку до 180 градусів.
    • Розтопіть шоколад, у блендері змішайте усі інгредієнти, окрім горіхів, до однорідної маси. Додайте горіхи.
    • Викладіть папір для запікання в спеціальну форму і вилийте суміш, що вийшла. Випікайте 40 хвилин.
    • Вийміть десерт з духовки, остудіть, а потім приберіть в холодильник ще на 3 години. Подавайте десерт холодним.

    © 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ