Зв'язатися з автором

Смачні низькокалорійні десерти: 10 рецептів


Овочевий салат не вгамовує голод і давно перестав радувати ваші смакові рецептори? Ділимося шістьма простими способами, які зроблять салат ситним, неймовірно смачним і при цьому суперкорисним.

1. Грецький йогурт з апельсинами і м’ятою

10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 11

Мабуть, найпростіший і швидший з дієтичних десертів. Всього чотири інгредієнти ― і ви отримуєте здоровий і смачний десерт, в якому менше 200 калорій.

10 смачних і некалорійних десертів

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

5 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

Не вказано

КАЛОРІЙНІСТЬ:

Не вказана

0 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Знежирений грецький йогурт

6 ст. л.

Мед

1-2 ч. л.

Апельсин

1 шт.

Свіжа м’ята

4 листочки

Змішуємо грецький йогурт з медом. Викладаємо згори очищені часточки апельсина і посипаємо нарізаною м’ятою.

У порції міститься:

  • 171 Ккал
  • 11 г білків
  • 34 г вуглеводів
  • 0 г жирів
  • 5 г клітковини
  • 2. Апельсиновий кекс з фруктовим компотом

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 12

    У цьому кексі міститься 0 грамів жирів (так-так, це кекс, в якому абсолютно відсутні жири). Містить бета-каротин і волокна, які запобігають утворенню ракових клітин. Чемпіон по корисності серед низькокалорійних десертів навіть в цьому списку.

    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    60 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Яєчні білки

    10 шт.

    Розпушувач

    1 ч. л.

    Апельсинова цедра

    1 ст. л.

    Цукор

    1 склянка

    Мука

    1 склянка

    Вода

    1 склянка

    Курага

    200-250 г

    Сушена журавлина

    1 склянка

    Апельсиновий сік

    2/3 склянки

    Цукор

    1/3 склянки

    Кориця

    1-2 палички

    Ванільний екстракт

    1/2 ч. л.

    Екстракт мигдаля

    1/4 ч. л.

    Додаємо до білок розпушувач і збиваємо міксером до появи піків. Поступово додаємо цукор і продовжуємо збивати до стійких піків. Засипаємо у білки апельсинову цедру. Просіюємо у білки приблизно чверть склянки борошна і акуратно усе перемішуємо. Поступово досипаємо борошно, що залишилося. Виливаємо тісто у високу форму для випічки.

      Джетлаг, як боротися з джетлагом


    Випікаємо в духовці при температурі 180ºЗ 40 хвилин. Не виймаючи з форми, повністю остуджуємо кекс. Нарешті, дістаємо кекс з форми.

    Готуємо компот. У каструлю наливаємо воду, апельсиновий сік, додаємо курагу, журавлину, цукор, корицю, ванільний і мигдальний екстракти. Доводимо до кипіння і збавляємо вогонь. Залишаємо кипіти на повільному вогні при закритій кришці 10 хвилин. Знімаємо з вогню і виймаємо корицю. Подаємо компот теплим або холодним, поливши їм шматочки кексу.

    У порції міститься:

    • 257 Ккал
    • 5 г білків
    • 61 г вуглеводів
    • 0 г жирів
    • 3 г клітковини

    3. Вершкове морозиво з підсмаженими на грилі нектаринами

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 13

    Фрукти в цьому дієтичному десерті ― відмінне джерело вітамінів A і C. Ідеальний низькокалорійний десерт, що підтверджує, що корисне може бути і дуже смачним.

    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    15 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Нектарин

    2 шт.

    Вершкове масло

    Чим менше, тим краще

    Мед

    2 ст. л.

    Мускатний горіх

    На кінчику чайної ложки

    Ванільне морозиво

    1 чашка

    Чорниця

    1 склянка

    Нарізана полуниця

    1 склянка

    Мигдалеве (чи імбирне) печиво

    1/4 склянки

    Змащуємо нектарини (заздалегідь розрізані навпіл і без кісточок) розтопленою олією і смажимо на грилі 10-12 хвилин, перевернувши один раз і намазавши медом. Подаємо, присипавши мускатним горіхом зрізану сторону нектаринів. Викладаємо на десертні тарілки зрізом вгору. Кладемо на кожну половинку морозиво і ягоди, посипаємо розім’ятим печивом.

    У порції міститься:

    • 212 Ккал
    • 2 г білків
    • 36 г вуглеводів
    • 7 г жирів
    • 2 г клітковини

    4. Гірко-солодкі брауни

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 14

    Десерт, який випікається всього 25 хвилин і складається тільки з корисних інгредієнтів. Порадує ласунів, але не зашкодить фігурі.

    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    40 ХВИЛИН

      10 надихаючих инстаграм-аккаунтов


    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Яйце

    1 шт.

    Яєчний білок

    1 шт.

    Знежирений йогурт

    3 ст. л.

    Ванільний екстракт

    1,5 ч. л.

    Цукор

    1,5 склянки

    Рослинна олія

    1/3 склянки

    Морська сіль

    1/2 ч. л.

    Какао-порошок

    1/4 склянки

    Гіркий шоколад

    90 г

    Борошно першого (чи другого) сорту

    1/3 склянки

    Гречане борошно

    1/3 склянки

    Розігріваємо духовку до 190ºС. Злегка змащуємо широку форму для випічки. У невеликій мисці збиваємо яйце, яєчний білок, йогурт і ванільний екстракт і відставляємо убік.

    У невеликій каструльці змішуємо цукор, олію, сіль і три столові ложки води, гріємо на середньому вогні три хвилини, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню. Додаємо какао і шоколад (дрібно нарубаний ножем) і заважаємо, поки шоколад не розтопиться. Потім додаємо яєчну суміш. Нарешті, додаємо борошно і розмішуємо тісто до однорідної консистенції. Наливаємо суміш у форму і випікаємо 25 хвилин. Даємо повністю остигнути і ріжемо на квадратні шматочки.

    У порції міститься:

    • 250 Ккал
    • 4 г білків
    • 35 г вуглеводів
    • 14 г жирів
    • 3 г клітковини

    5. Банановий спліт

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 15

    Цей десерт підтверджує, що можна живитися правильно, але продовжувати отримувати задоволення від їжі.

    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    5 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Знежирений сир рикотта

    2 чашки

    Банан

    2 шт.

    Волоський горіх

    16 половинок

    Какао-порошок

    1 ч. л.

    Вишневий сироп

    2 ч. л.

    Кладемо на десертне блюдо половинки подовжньо розрізаних бананів, згори викладаємо ложкою рикотту. Додаємо горіхи (можна заздалегідь дрібно подробити) і посипаємо какао. Збризкуємо усе вишневим сиропом.

    У порції міститься:

    • 377 Ккал
    • 23 г білків
    • 40 г вуглеводів
    • 11 г жирів
    • 3,5 г клітковини

    6. Мега-шоколадний брауни

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 16

    Максимально багато шоколаду і неймовірно мало калорій! Щастя для ласунів.

      Застій в наборі маси : 4 ефективних рекомендації


    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    30 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Вершкове масло

    4 ст. л.

    Цукор

    2/3 склянки

    Холодна вода

    1/2 склянки

    Ванільний екстракт

    1 ч. л.

    Мука

    1 склянка

    Какао-порошок

    1/4 склянки

    Розпушувач

    1 ч. л.

    Дрібні шматочки напівгіркого шоколаду

    1/4 склянки

    Цукрова пудра

    2 ч. л.

    Розігріваємо духовку до 180ºС. Змащуємо олією квадратну форму для випічки. У середній каструльці розтоплюємо вершкове масло. Знімаємо з вогню. Додаємо цукор, воду, ванільний екстракт і перемішуємо. Вмішуємо борошно, какао і розпушувач. Додаємо шматочки шоколаду. Як слід перемішуємо. Виливаємо тісто у форму і випікаємо 15-20 хвилин. Даємо остигнути прямо у формі. Посипаємо цукровою пудрою.

    У порції міститься:

    • 111 Ккал
    • 1 г білків
    • 18 г вуглеводів
    • 4 г жирів
    • 1 г клітковини

    7. Пиріг зі свіжою малиною і пелюстками мигдаля

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 17

    Ця ніжна суміш ванілі, мигдаля і малини на розсипчастій кірочці просто тане у роті. І містить всього лише 250 калорій!

    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    60 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Борошно першого (чи другого) сорту

    1 склянка

    Цукор

    1/3 склянки

    Морська сіль

    Щіпка

    Охолоджене вершкове масло

    5 ст. л.

    Знежирений ванільний йогурт

    1/2 склянки

    Ванільний екстракт

    1 ч. л.

    Мигдалевий екстракт

    1/2 ч. л.

    Яйце

    1 шт.

    Розпушувач

    1 ч. л.

    Легкий вершковий сир

    100-120 г

    Малиновий джем

    1/3 склянки

    Свіжа малина

    3/4 склянки

    Пелюстки мигдаля

    3 ст. л.

    Розігріваємо духовку до 180ºС. У великій мисці змішуємо борошно, цукор, сіль, вмішуємо олію, розмолоту у блендері або розім’яте толкушкой до дрібних грудочок. Відкладаємо півстакана суміші для подальшого використання. Додаємо йогурт, ванільний і мигдальний екстракти, яйце і розпушувач до раніше приготованої суміші. Збиваємо усе міксером до однорідного стану. Перекладаємо тісто в круглу форму для випічки.

      4 рецепти блюд з індички від Джейми Олівера


    У невеликій мисці перемішуємо вершковий сир і джем. Рівномірно розподіляємо суміш по тесту. Згори покриваємо раніше відкладеною борошняною сумішшю, посипаємо свіжою малиною і пелюстками мигдаля. Випікаємо 45 хвилин. Даємо остигнути. Поміщаємо в холодильник на 2-3 години.

    У порції міститься:

    • 250 Ккал
    • 5 г білків
    • 30 г вуглеводів
    • 12 г жирів
    • 1 г клітковини

    8. Карамелізований попкорн

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 18

    Відповідний варіант, коли хочеться чого-небудь сладенького і хрусткого. Можна похрускувати попкорном під час перегляду фільму і не боятися за фігуру.

    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    80 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Зерна кукурудзи для попкорна

    1/2 склянки

    Арахісова олія

    5 ст. л.

    Тростинний цукор

    1,5 склянки

    Вершкове масло

    5 ст. л.

    Мед

    1/3 склянки

    Морська сіль

    1/2 ч. л.

    Харчова сода

    1 ч. л.

    У велику каструлю наливаємо три столові ложки олії і розігріваємо його. Висипаємо кукурудзу і струшуємо, щоб усі зерна покрилися олією. Накриваємо кришкою і готуємо на середньому вогні 5-7 хвилин, поки не розкриються усі зерна. Дві великі форми для випічки змащуємо олією. Висипаємо попкорн у форми і розігріваємо духовку до 100ºС. В середній каструлі змішуємо цукор, вершкове масло, мед, рослинну олію, що залишилася, і сіль. Гріємо на середньому вогні 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додаємо харчову соду. Рівномірно поливаємо карамеллю попкорн, струшуємо, щоб він покрився рівномірно. Печемо в духовці близько години, перемішуючи кожні 15 хвилин.

    У порції міститься:

    • 250 Ккал
    • 1 г білків
    • 41 г вуглеводів
    • 11 г жирів
    • 1 г клітковини

    9. Смузи з ківі і дині

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 19

    Свіжі фрукти, лід і блендер-це усе, що знадобиться для приготування смузи. Легко, швидко, смачно і корисно. Ще і угамовує спрагу.

      Вітамін До (філохінон, нафтохінон, менаквинон, менатетренон)


    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    5 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Солодка диня

    2 склянки

    Зелене яблуко

    1 шт.

    Ківі

    1 шт.

    Цукор

    2-3 ст. л.

    Лимонний сік

    1 ст. л.

    Кубики льоду

    1 склянка

    Кладемо у блендер диню, ківі, яблуко, цукор, лимонний сік і збиваємо до однорідної консистенції. Додаємо кубики льоду і перемелюємо, поки лід не розкришиться. Розливаємо по склянках і прикрашаємо скибочками фруктів.

    У порції міститься:

    • 110 Ккал
    • 2 г білків
    • 27 г вуглеводів
    • 0 г жирів
    • 3 г клітковини

    10. Пряні груші в червоному вині

    10 вкусных и некалорийных десертов. изображение номер 20

    Щастя на вашій тарілці.

    10 смачних і некалорійних десертів

    ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

    60 ХВИЛИН

    КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

    Не вказано

    КАЛОРІЙНІСТЬ:

    Не вказана

    0 calories

    Рецпет з сайту

    PT1H

    PT1H

    Інгредієнти

    Сухе червоне вино

    2 келихи

    Цукор

    1/4 склянки

    Апельсин (для соку і цедри)

    1 шт.

    Кориця

    1 паличка

    Гвоздика

    2 бутони

    Щільні стиглі груші

    4 шт.

    У велику каструлю наливаємо вино і апельсиновий сік, додаємо цукор, цедру, корицю і гвоздику. Доводимо до кипіння, збавляємо вогонь і кип’ятимо ще п’ять хвилин. Поки соус кипить, очищаємо груші від шкірки і зрізуємо трохи основу груші для стійкості. Поміщаємо груші в каструлю, накриваємо і залишаємо кипіти на повільному вогні ще 20-25 хвилин, повертаючи груші кожні п’ять хвилин. Вони повинні стати м’якше, але залишатися щільними. Дістаємо груші з каструлі і доки відкладаємо убік. Трохи додаємо вогонь і кип’ятимо соус ще хвилин 15. Коли соус загусне і стане схожим на сироп, поливаємо ним груші і даємо остигнути перед поданням.

    У порції міститься:

    • 185 Ккал
    • 1 г білків
    • 45 г вуглеводів
    • 1 г жирів
    • 4 г клітковини

    © 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ