Зв'язатися з автором

Яблучний пиріг з м’ятою



Цей яблучний пиріг можна дозволити собі навіть на дієті-в одному шматочку міститься всього 220 калорій.

220 calories

Яблучний пиріг з м’ятою

Повітряний пиріг з тонкими скибочками яблук і пряною м’ятою.

изображение рецепта яблочный пирог с мятой

Яблучний пиріг з м’ятою

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

90 хвилин

PT1H30M

PT1H30M

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

8 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

220 ккал

Складність

Час

90 хвилин

К-ть порцій

8 порцій

Калорійність

220 ккал

Інгредієнти

Мука

3 склянки

Молоко (тепле)

1,5 склянки

Яблуко

3 шт.

Олія (оливкове)

3 ст. л.

М’ята (листя подрібнене)

2 ст. л.

Дріжджі (сухі)

2 ч. л.

Цукор

½ ч. л.

Процес приготування

  1. Змішайте дріжджі, цукор і молоко в мисці і залиште на 5 хвилин.
  2. У іншій мисці змішайте борошно і 1 ст. л. маслинової олії. Влийте молочну суміш.
  3. Вимісіть тісто руками.
  4. Прямокутну форму для випічки змастіть олією, викладіть в неї тісто і рівномірно розподілите. Залиште тісто у формі на годину.
  5. У тісті, що підійшло, зробіть поглиблення пальцем.
  6. Змастіть поверхню сумішшю з маслинової олії і нарізаної м’яти.
  7. Наріжте яблука тонкими кільцями (не забудьте прибрати серцевину) і симетрично викладете на тісто.
  8. Випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів. Подавайте, прикрасивши свіжим листям м’яти.
  Бртуч, шаверма, шаурма, домашня шаурма, рецепт шаурмы



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ