Зв'язатися з автором

Як приготувати ідеальний соус песто



Що треба зробити, щоб звичайний салат, бутерброд, паста або м’ясо стало смачніше? Просто додайте трохи домашнього песто. Не знаєте, як його готувати? Зараз розповімо. А також розберемо, яких помилок при приготуванні цього зеленого соусу варто уникати.как приготовить идеальный соус песто. изображение номер 4

Фото: eatdrinkpaleo. com. au

Шукайте заміну базиліку

Свіжий, пряний і солодкуватий базилік-як його можна не любити! Проте ми наполягаємо: відмінний песто можна приготувати не лише з базиліку. Петрушка, кинза, руккола-сперечаємося, ви ще такого не пробували? Тільки не варто сполучати усі ці трави в одному соусі, краще виберіть щось одне.

Акуратніше з часником

Перебір часнику в песто-це так само погано, як і відсутність часнику. Пам’ятайте, що ідеальний песто-той, в якому ви можете відчути і базилік, і горішки, і сир, і маслинову олію, і той же часник. Додайте спочатку половину зубчика, спробуйте. Пам’ятайте, що ви завжди можете додати ще трохи того або іншого інгредієнта, а ось заглушити його смак набагато важче.

Не забувайте про горішки

Ми знаємо, що кедрові горіхи коштують цілий стан. Але не додати їх в песто-справжній злочин. Просто тому що соус без маслянистих і ароматних горіхів вже не буде таким ніжним і бархатистим на смак. Хочте заощадити-повністю або частково заміните кедрові іншими горіхами, дешевшими (мигдаль, фундук і кешью-відмінні варіанти). Ще одна рада: не лінуйтеся і перед приготуванням обсмажте горіхи на сухій сковороді, а потім остудите. Маленький секрет, який допоможе зробити соус ще крутіше.

  У Твері пройде Кубок Росії по аквабайку - 2018


как приготовить идеальный соус песто. изображение номер 5

Фото: workingmomsagainstguilt. com

Навіть не думайте про те, як зробити песто менш калорійним

Так-так, усі ми за корисне і здорове живлення. З одного боку, песто навряд чи можна віднести до суперфуду-в нім багато сиру, маслинової олії, горіхів. Загалом, жирів. З іншого боку, дозвольте песто бути таким, яким він є-насиченим, жирним і дуже смачним. І ніколи (чуєте? ніколи!) не намагайтеся замінити олію водою. Нехай навіть частково.

Не думайте, що в песто можна додати будь-який сир

Використати пекорино романо або пармезан-ваша справа. Але тільки не щось типу російського сиру, гауды або пошехонця. Запишіть і вивчіть напам’ять наступну формулу: дуже твердий і солоний сир = ідеальний песто.

Правильно зберігаєте песто

Приготували песто-перекладіть у баночку, відріжте шматочок харчової плівки і накрийте їй соус. Потім закрийте банку і поставте в холодильник. А ще краще заморозьте. Просто тому що так він не стане коричневого відтінку і зберігатиме свої смакові і корисні якості довше.

Класичний соус песто

как приготовить идеальный соус песто. изображение номер 6

Mariahspleasingplates. com

  Рецепти десертів, шоколадний десерт, шоколадний торт


Як приготувати ідеальний соус песто

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

10 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

Не вказано

КАЛОРІЙНІСТЬ:

Не вказана

0 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Часник

1/2 зубчики

Свіжий зелений базилік

3 жмені

Кедрові горішки

1 жменя

Натертий пармезан

2 ст. л.

Маслинова олія

1/2 склянки

Маленький лимон

1 шт.

  1. Очистьте часник і роздавіть його плоскою частиною ножа, покладіть разом з базиліком в комбайн, блендер або ступку. Ви можете додати ще трохи часнику, якщо вважаєте потрібним. Подрібніть.
  2. Додайте кедрові горішки і знову подрібніть суміш.
  3. Всипте пармезан, влийте трохи маслинової олії, змішайте усі інгредієнти. Додайте ще трохи олії, якщо потрібно.
  4. Ви також можете влити трохи лимонного фреша, щоб додати соусу кислинки і приємного аромату лимона.

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ