Зв'язатися з автором

Як приготувати корисні чіпси



Для приготування цих чіпсів вам не знадобляться літри олії і жмені приправ. Скажемо більше-вони дуже корисні і їх можна їсти, не побоюючись за свою фігуру. Як приготувати кохані снеки з цукіні, редису, шпинату і інших овочів-розповідає Настя Юренкова.

1. Чіпси з цукіні

как приготовить полезные чипсы. изображение номер 6

Theminnevore. com

Як приготувати корисні чіпси

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

2 ГОДИНИ 45 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

6 порцій

КАЛОРІЙНІСТЬ:

63 ккал

63 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Цукіні

4 шт.

Маслинова олія

2 ст. л.

Яблучний або винний оцет

2 ст. л.

Мелений перець

¼ ч. л.

Сіль

½ ч. л.

  1. Розігрійте духовку до 100 градусів. Застеліть деко пергаментом або силіконовим килимком для випічки.
  2. Наріжте цукіні тонкими пластинами. Для зручності використайте овощерезку або слайсер (якщо вони у вас є).
  3. У великій мисці або каструлі змішайте маслинову олію, оцет, сіль і перець. Додайте цукіні і акуратно перемішайте, щоб усі пластинки просочилися.
  4. Викладайте пластинки на деко в один шар. Можете використати відразу два дека і запікати їх одночасно.
  5. Запікайте цукіні до утворення хрусткої скориночки близько 2-3 годин.
  Вибір лиж як вибрати лижі по росту


2. Чіпси з редису

как приготовить полезные чипсы. изображение номер 7

Inerikaskitchen. com

Як приготувати корисні чіпси

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

65-75 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

2 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

46 ккал

46 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Редис

10-15 шт.

Маслинова олія

1 ст. л.

Перець

За смаком

Сіль

За смаком

  1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Застеліть деко пергаментом або силіконовим килимком для випічки.
  2. Ретельно вимийте редис і наріжте тонкими пластинками. Складіть їх в миску, додайте олію, спеції за смаком і перемішайте.
  3. Викладіть пластинки в один шар на деку. Запікайте редис близько години. Якщо чіпси вийдуть недостатньо хрусткими, залиште їх в духовці ще на 10-15 хвилин.

3. Морквяні чіпси з каррі

как приготовить полезные чипсы. изображение номер 8

Ohmyveggies. com

Як приготувати корисні чіпси

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

25 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

1 порція

КАЛОРІЙНІСТЬ:

79 ккал

79 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Морква

2 шт.

Маслинова олія

1 ч. л.

Порошок каррі

1 ч. л.

Перець

За смаком

Сіль

За смаком

  1. Розігрійте духовку до 175 градусів. Застеліть деко пергаментом, силіконовим килимком для випічки або змастіть олією.
  2. Очистьте моркву і за допомогою овощечистки наріжте на тонкі довгі стрічки.
  3. Складіть морквяні стрічки в миску, додайте олію, спеції і ретельно перемішайте.
  4. Викладіть моркву на деко в один шар і запікайте 10-12 хвилин до утворення апетитної коричневої кірочки.
  Питання: чому не можна викидати батареї?


Чіпси можуть зберігатися в герметичному контейнері до 5 днів.

4. Чіпси з шпинату

как приготовить полезные чипсы. изображение номер 9

Hungrycouplenyc. com

Як приготувати корисні чіпси

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

20 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

2 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

75 ккал

75 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Шпинат

300 г

Лайм

1 шт.

Маслинова олія

2 ст. л.

Сіль

½ ч. л.

  1. Розігрійте духовку до 160 градусів. Застеліть деко пергаментом або силіконовим килимком для випічки.
  2. Натріть цедру лайму і вичавіть сік. Змішайте цедру з сіллю.
  3. У окремій посудині змішайте листя шпинату з олією. Додайте сіль з цедрою.
  4. Викладіть шпинат на деко з пергаментом в один шар. Сбрызните згори усе соком лайму.
  5. Запікайте 7-10 хвилин, поки листя не почне темніти. Будьте уважні, шпинат може дуже швидко пригоріти.

5. Бурякові чіпси

как приготовить полезные чипсы. изображение номер 10

Medcenterblog. uvmhealth. org

Як приготувати корисні чіпси

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

30 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

2 порції

КАЛОРІЙНІСТЬ:

84 ккал

84 calories

Рецпет з сайту

PT1H

PT1H

Інгредієнти

Буряк

2 шт.

Маслинова олія

1 ст. л.

Розмарин

2-3 гілочки

  Nestlé Fitness відновив лінійку готових сніданків


Перець

За смаком

Сіль

За смаком

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів. Застеліть деко пергаментом або силіконовим килимком для випічки.
  2. Очистьте буряк і наріжте її тонкими пластинами. Використайте гострий ніж, овощерезку або слайсер.
  3. Розкладіть пластинки на деку в один шар, сбрызните олією, приправте сіллю, перцем і розмарином.
  4. Запікайте 15-20 хвилин до хрусткої коричневої скориночки.

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ