Зв'язатися з автором

Як зробити так, щоб продукти як можна довше зберігали свіжість



“Челленджер” пояснює, як навести порядок у своєму холодильнику-в якому відсіку краще тримати м’ясо, як зберігати овочі і фрукти і що робити із вже приготованою їжею.

Морозильна камера

Морозилка може зберігати будь-який продукт дуже довго в його первозданному виді. Обмежень по зберіганню немає-це може бути і зелень, і десерти, і м’ясо, і риба, і овощи-гриль. У Європі зараз дуже популярно готувати щось, а потім заморожувати вже готові блюда на тиждень вперед. Просто пам’ятайте, що чим свіжіше продукт, тим він кращий і безпечніший.

Бічні дверці

На дверцях холодильника-найтепліша температура, тому краще прибрати звідти усю швидкопсувну їжу. Це місце нехай займають продукти розсолів, м’які сири, олію, соус, майонез, заправки, маринади, олії свіжого віджимання (горіхове, кунжутне, льняне). Також у бічний відсік можна поставити соки, пастеризоване молоко і напої в пляшках.

Овочевий/фруктовий відсік

У однокамерному холодильнику найхолодніша полиця знаходиться під морозильною камерою. У двокамерному холодильнику найхолодніша полиця буде внизу. Саме там треба зберігати овочі, охолоджене м’ясо і рибу (краще всього їх посунути до стінки холодильника, де температура ще нижча), свежевыжатые соки у банках. Готова їжа, молочна продукція, олія-середня полиця. Верхня полиця-сири, копченина, готові блюда.

  GHRP -6: пептид для секреції GHRP


как сделать так, чтобы продукты как можно дольше сохраняли свежесть. изображение номер 2

Що не треба зберігати в холодильнику

Рослинна, маслинова, гречана олія, спеції, сипкі продукти, банани, авокадо, дині, ананас, цибуля, часник, сухофрукти, борошняні вироби, мед, чай. Помідори, яблука, груші, персики при дозріванні в холодильнику виділяють безбарвний газ-етилен, який псує продукти навкруги. Консервовані продукти теж не варто зберігати в холодильнику. Вони не примхливі до навколишньої температури і мають великий термін зберігання. Картоплю краще всього зберігати в темному місці при температурі не вище за 2-4 градуси. Якщо хочете покласти бульби в холодильник, то краще упакувати їх в паперовий пакет. Яйца з неушкодженою шкаралупою можна зберігати на будь-якій полиці холодильника або поза ним, головне-не в теплі.

Що не слід зберігати в холодильнику поруч (у відкритому виді)

Сири і копчені продукти, сирі і готові блюда, ковбасні вироби і овочі/фрукти, самі овочі і фрукти, салати і рибу.

Ідеальна упаковка

Для сирів і ковбас-паперові пакети, які дозволяють дихати; для супів-каструля, в якій його варили; для готової їжі-харчова плівка або герметичний контейнер; для фруктів і овочів-паперові пакети; для картоплі-теж паперові пакети; для зелені-скляна банка або волога тканина; для відкритих консервів-щільно закритий посуд.

  Рэперы, відомі рэперы, американські рэперы



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ