Зв'язатися з автором

Запечене курча з овочами The Challenger



Відварена куряча грудка, безумовно, корисна, але іноді хочеться побалувати себе вишуканішим блюдом, і шеф-кухар ресторану “Гранд європейський експрес” Олексій Гордила ділиться таким-рецепт запеченого курчати “Диабло” в нашому матеріалі.

620 calories

Запечене курча “Диабло”

Курча необхідно маринувати впродовж 12-24 годин.

изображение рецепта запечённый цыплёнок «диабло»

Запечене курча “Диабло”

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ :

25 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ :

1 порція

КАЛОРІЙНІСТЬ:

620 ккал

Складність

Час

25 хвилин

К-ть порцій

1 порція

Калорійність

620 ккал

Інгредієнти

Курка (курча маленьке)

1 шт.

Цукіні

7 г

Олія (рослинне)

4 г

Болгарський перець

50 г

Гриби (шампіньйони)

26 г

Базилік

2 г

Часник

2 г

Томати (черри в’ялені)

5 г

Маслини (без кісточок)

5 г

Редис

2 г

Шпинат (міні)

2 г

Лимон

3 г

Соус (“Диабло”)

410 г

Процес приготування

  1. Спочатку обробіть курча, а потім замаринуйте в соусі “Диабло” (суміші з пасти самбал, соусу табаско, дижонской гірчиці, йогурту і перцю чили).
  2. Обсмажте курча з двох сторін на грилі під пресом і доведіть до готовності в конвекційній печі (якщо її немає, можна, звичайно, і в духовці).
  3. Обсмажте гриби, цукіні, болгарський перець, томати, листя базиліку на грилі.
  4. Подавайте курча з обсмаженими овочами і грибами, прикрасьте маслинами, слайсом редиски і міні-шпинатом. Смачного!
  97-річна Айріс Апфель підписала контракт з модельним агентством



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ