Зв'язатися з автором

Корисні жири запобігають серцевим захворюванням


Споживання корисних жирів знижує рівень холестерину в крові, що, у свою чергу, допомагає зменшити ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Про це говорять результати дослідження Американської асоціації серця, яка проаналізувала дані з 186 країн по смертях, пов’язаних з різними рівнями споживання жирів.

Учені підрахували, що більше 710 тисяч випадків смерті від серцево-судинних захворювань пов’язані з низьким споживанням полиненасыщенных жирів. При цьому тільки 250 тисяч смертей від хвороб серця було викликано надмірним споживанням насичених жирів.

Таким чином, вживання корисних жирів може врятувати сотні тисяч людей по всьому світу від передчасної смерті. Найбільше полиненасыщенных жирів міститься в жирній рибі (лосось, форель, оселедець, макрель), сої, соняшниковій олії, тофу, горіхах і насінні.

  Набіги на фастфуд не корисніші за його постійне вживання



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ