Зв'язатися з автором

Смакові рецептори допоможуть впоратися з ожирінням


Учені з Дикинского університету (Австралія) вважають, що людина зможе почати правильно харчуватися і худнути, якщо “натренує” свої смакові рецептори.

Не секрет, що на мові людини зосереджені смакові рецептори, які відрізняють солодке від солоного, кисле від гіркого і навпаки. Учені довели, що шляхом зниження долі жирної їжі в раціоні, чутливість смакових рецепторів до жирного збільшиться.

Для експерименту австралійські дослідники зібрали 53 чоловік із зайвою вагою. Одним давали їжу, що містить 25 % жиру, іншим-з 33 % жиру. Після 6 тижнів ті і інші скинули практично однакову кількість кілограм, проте перша група була чутливіша до жиру.

“Надалі люди стануть менш схильні до споживання жирної їжі, що, у свою чергу, вплине не лише на зниження ваги з у людей з надмірною вагою або вже ожирінням, але і запобіжить збільшенню ваги в першу чергу”,-заявив один з авторів дослідження доктор Ліза Ньюман.

  Перекати з прямими ногами



© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ