Зв'язатися з автором

Паштет з лосося – покроковий рецепт з фото


Сьогодні ми підготували для вас покроковий рецепт приготування паштету з лосося в домашніх умовах (з фотографіями).

Час приготування : 10-15 мін

Кількість порцій : 5 порцій

Інгредієнти

  1. Солоний або копчений лосось-200 г
  2. Лимон (середній)-1 шт.
  3. Зелень-1 невеликий пучок
  4. М’який вершковий сир (кремовий)-200 г
  5. Сметана (нежирна) або густий кислий натуральний йогурт-1 ч. л.
  6. Житній хліб-5 шматочків
  7. Перець чорний мелений-за смаком.

КБЖУ (калорійність, білки, жири, вуглеводи)

Калорійність на 100 г Білки Жири Вуглеводи
284,8 ккал 13,5 г 24,7 г 6,1 г

Покрокова інструкція

Паштет з лосося-це смачна і проста в приготуванні закуска, яку можна зробити в домашніх умовах за считаные хвилини. Житній хліб ідеально доповнить ніжно-вершковий смак паштету, готувати який можна на основі як копченого, так і солоного лосося, наприклад, кети. Калорійність блюда не найнижча, проте можна зробити блюдо більше дієтичним, використавши знежирений сир замість крем-сыра, а хліб рекомендується узяти висівковій. За допомогою розписаного нижче рецепту з покроковими фото ви навчитеся, як приготувати паштет з рубаного лосося.

  52% Protein Bar Weider


Крок 1

Для першого етапу вам знадобляться ретельно вимитий під проточною водою лимон і цедрорезка. У разі відсутності такою можете скористатися дрібною теркою. Візьміть лимон і зріжте цедру приблизно з половини плоду, але не робіть занадто глибокі надрізи, інакше шкірка буде гіркою.

з лимона зрізується цедра на блюдці

Крок 2

За допомогою соковижималки видавите сік з половини лимона, звертаючи увагу на те, щоб в рідину не потрапляли кісточки.

очищений лимон в соковыжымалке, цедра на блюдці на столі

Крок 3

Візьміть солоний або гарячого копчення лосось, зніміть шкуру і акуратно дістаньте усі кістки за допомогою пінцета, щипців або просто нігтів. Перед подальшим обробленням ще раз перевірте ще раз м’ясо подушечками пальців на наявність кісток. Нарубайте рибу маленькими кубиками і складете в миску. Помийте кріп під проточною водою, здрейфите зайву рідину, відкладете невеликий пучок зелені убік, а частину, що залишилася, дрібно нашаткуйте.

нарізаний лосось в прозорій тарілці на круглій обробній дошці, поруч подрібнена зелень

Крок 4

Візьміть глибоку миску і покладіть в неї цедру і вершковий крем-сир. Згори залийте компоненти свежевыжатым лимонним соком.

Увага! Вершковий сир має бути кімнатної температури.

лимонний сік вливається тарілку з вершковим сиром, цедрою і ложкою

Крок 5

У миску до заготівель додайте одну чайну ложку густого кислого натурального йогурту або сметани з низьким вмістом жиру.

  Кидок м'яча об підлогу (Slamball)


домашній йогурт у баночці і чайній ложці, вершковий сир з лимонною цедрою в прозорій тарілці на столі

Крок 6

За допомогою вилки розімніть вершковий крем-сир, змішайте з лимонним соком і цедрою, а потім додайте рубаний лосось і зелень. Ретельно перемішуйте до утворення однорідної маси.

подрібнена зелень додається в прозору тарілці з нарезнным лососем і вершковим сиром

Крок 7

Візьміть житній або висівковий хліб і наріжте п’ять скибочок однакової товщини, приблизно в 1 сантиметр. За допомогою широкої склянки або кондитерського кільця видавите хлібний м’якуш, щоб вийшли симетричні кружечки. Викладіть підготовлений паштет на хлібну основу. На один хлібець йде приблизно 1 столова ложка паштету.

паштет з лосося викладається на кружечки чорного хліба на обробній дошці

Крок 8

Візьміть відкладений кріп і розділіть його на дрібніші частини. Присыпьте викладений на хліб паштет чорним меленим перцем.

паштет з лосося на кружечку чорного хліба посипається перцем,, поруч свіжий кріп на круглій дошці

Крок 9

Смачний паштет з лосося, приготований в домашніх умовах по покроковому фоторецепту, готовий. Викладіть паштет, що залишився, на хлібні кружечки, прикрасьте невеликою гілочкою кропу і подавайте до столу. Смачного!

готовий паштет з лосося поверх лоптиков чорного хліба із зеленню на обробній дошці, поруч піала з паштетом і ніж

Зміст

  • 1 Інгредієнти
  • 2 КБЖУ (калорійність, білки, жири, вуглеводи)
  • 3 Покрокова інструкція
    • 3.1 Крок 1
    • 3.2 Крок 2
    • 3.3 Крок 3
    • 3.4 Крок 4
    • 3.5 Крок 5
    • 3.6 Крок 6
    • 3.7 Крок 7
    • 3.8 Крок 8
    • 3.9 Крок 9

© 2019 ФІТНЕС / КРОССФІТ / СХУДНЕННЯ